uw specialist in wand- en vloertegels

Bezoek onze digitale showroom

Uw specialist in wand- en vloertegels

Kling Wand- en Vloertegels

Marconistraat 7

6604 BX Wijchen

KvK-nummer: 09111362

FAQ

Wat is de levertijd van tegels?

De gemiddelde levertijd van tegels is één à twee weken. Is er spoed bij? Wij kunnen altijd proberen om de levering eerder te krijgen. Dit hangt ervan af of de tegels van de groothandel of de fabriek moeten komen.

Kan Kling Wand- en Vloertegels ook complete verbouwingen aannemen en regelen?

Dat kan zeker! Van sloop tot en met een prachtig eindresultaat: wij werken samen met betrouwbare, vakkundige partners die gespecialiseerd zijn in hun eigen vakgebied. Vervolgens zorgen wij voor een strakke, realistische planning en coördineren wij de complete verbouwing. U heeft slechts één aanspreekpunt bij wie u terecht kunt met al uw vragen.

Wat is egaliseren en waarom is dit nodig?

Egaliseren is het vlak maken van een slechte of ongelijke ondervloer. Dit is vaak nodig om het beste resultaat te krijgen met uw nieuwe tegelvloer.

Kunnen jullie een prijsindicatie geven per mail of telefoon?

Nee, dat kan helaas niet. De prijs van een tegelvloer of -wand is van vele factoren afhankelijk: de ondergrond, de ruimte, het soort tegels, de omstandigheden, et cetera. Graag adviseren wij u hier in de showroom over, waarna we een offerte kunnen maken.

Wat is de beste ondergrond om een tegelvloer op te leggen?

Een vlakke, schone ondervloer of wand is het beste om op te tegelen. Dat kan bijvoorbeeld één van de volgende vloeren zijn: cementdekvloer, anhydrietvloer, betonvloer/-wand, geëgaliseerde vloer, gipswanden (stuc), cementwanden (stuc) of gipsplaten. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om op hout te tegelen. Wij adviseren u hier graag over.

Hoe kan ik mijn tegelvloer het best schoonmaken?

Dat begint met het soort vloer of wand, bijvoorbeeld natuursteen of een keramische tegel. Heeft u natuursteen? Dan is ook belangrijk van wat voor soort (lei, marmer, basalt et cetera) en wat voor toepassing er sprake is. Verder maakt het verschil of het gaat om onderhoud, intensieve reiniging of impregneren. Voor natuursteen worden de volgende schoonmaakmiddelen veel gebruikt: R155 grondreiniger, P324 edelzeep (voor onderhoud) of marmermelk (voor onderhoud). Bij keramische tegels geldt in principe hetzelfde. Is de vloer bijvoorbeeld gepolijst of mat? Voor keramische tegels worden de volgende schoonmaakmiddelen veel gebruikt: R157 (intensieve tegelreiniger en onderhoud), R159 (intensieve tegel- en sanitairreiniger) en P315 (onderhoud).

Moet ik een afspraak maken om tegels uit te komen zoeken?

Nee, dat hoeft niet. U kunt gewoon binnenlopen tijdens onze openingstijden.

Marconistraat 7
6604 BX Wijchen
024 641 74 37
024 645 07 80
info@tegelhandelkling.nl

Neem contact op

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

    Merken

    Kling Wand- en Vloertegels verkoopt vele bekende merken tegels. U vindt hier tegels in verschillende prijsklassen.