uw specialist in wand- en vloertegels

Bezoek onze digitale showroom

Uw specialist in wand- en vloertegels

Kling Wand- en Vloertegels

Marconistraat 7

6604 BX Wijchen

KvK-nummer: 09111362

Wandtegels

Wandtegels
als finishing touch

Wandtegels vormen de eyecatcher in uw badkamer. Ook als achterwand in bijvoorbeeld een keuken zijn ze zeer geschikt. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en blijven er goed uitzien. Qua stijlen is er veel mogelijk.

Samen met u gaan wij op zoek naar een wandtegel die perfect bij uw vloer en interieur past. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor verschillende formaten of decoratiestroken. Zo geeft u uw badkamer, toilet of keuken nog meer uitstraling.

bezoek onze Showroom

Merken

Kling Wand- en Vloertegels verkoopt vele bekende merken tegels. U vindt hier tegels in verschillende prijsklassen.

Sfeervolle, moderne wandbekleding

Bricks zijn een trendy, maar toch tijdloos alternatief voor wandtegels. Het zijn elementen van gebroken natuursteen die op een matje zijn geplakt, waardoor het een soort strips worden. De bricks geven uw interieur een sfeervolle uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren en soorten.

Onze uitgebreide showroom in Wijchen

Onze showroom in Wijchen is erop ingericht om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren. U kunt hier ons volledige assortiment vloer- en wandtegels bekijken. We hebben een aantal vloervlakken met tegels, zodat u deze in een groter oppervlak kunt zien. Daarnaast vindt u hier diverse kasten en opstellingen. De tegels zijn op een overzichtelijke manier tentoongesteld. Wilt u rustig even nadenken, overleggen of geadviseerd worden? Dan kan dat, uiteraard onder het genot van een lekker kopje koffie.

Liever natuursteen

Natuursteen heeft een bijzondere uitstraling. Ook voor natuursteen kunt u bij Kling terecht. Wij kunnen voor u diverse soorten tegels en andere natuursteenproducten bestellen.

Prijzen

Heeft u vragen over de prijzen van vloertegels? Neem dan contact met ons op of kom gerust eens langs in onze showroom, zodat wij uw vraag zo specifiek mogelijk kunnen beantwoorden.

 

Marconistraat 7
6604 BX Wijchen
024 641 74 37
024 645 07 80
info@tegelhandelkling.nl

Neem contact op

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Tegelszetten

   

  De tegelzetters van Kling Wand- en Vloertegels leveren altijd vakwerk, of het nu gaat om een vloer, badkamer, keuken of andere ruimte.

  Wij hanteren een strakke planning en maken duidelijke afspraken.
  Onze eigen tegelzetters werken met de beste materialen en gereedschappen. Wij zorgen ervoor dat u altijd tevreden bent. Alles wordt netjes opgeruimd.

   

  • De tegelzetters zijn uitsluitend vakmensen
  • Wij zorgen ervoor dat u altijd tevreden bent
  • Alles wordt voortdurend netjes opgeruimd

  Badkamers volledig vernieuwen

  Bij een nieuwe badkamer komt veel kijken. Tegels, sanitair, installatiewerk… Wij nemen u al deze zorgen uit handen.

  Bij een nieuwe badkamer komt veel kijken. Tegels, sanitair, installatiewerk… Kling Wand- en Vloertegels neemt u al deze zorgen uit handen. Wij werken samen met betrouwbare partners, waardoor wij het complete project voor u kunnen uitvoeren.

  Zo heeft u één aanspreekpunt waar u met alle vragen en opmerkingen terecht kunt. Ook wordt alles perfect gepland, zodat u snel van uw nieuwe badkamer kunt genieten.

   

  • Volledige verbouwing verzorgen
  • Samenwerking met professionele bedrijven
  • Heldere, realistische planning