uw specialist in wand- en vloertegels

Bezoek onze digitale showroom

Uw specialist in wand- en vloertegels

Kling Wand- en Vloertegels

Marconistraat 7

6604 BX Wijchen

KvK-nummer: 09111362

Vloertegels

Vloertegels bieden eindeloze mogelijkheden voor ieder interieur

In wat voor huis u ook woont: een tegelvloer kan altijd. Vloertegels bieden namelijk eindeloze mogelijkheden. Ze passen in een klassiek of landelijk interieur, maar ook in een industriële look.

Zelfs voor de liefhebbers van een houten – of betonvloer zijn tegels een uitstekende keuze, aangezien ze ook in deze stijlen verkrijgbaar zijn.

Kortom: bij Kling Wand- en Vloertegels vindt u zeker wat u zoekt. Wij adviseren u graag bij uw keuze en denken mee over wat het beste in uw interieur past.

bezoek onze Showroom

Merken

Kling Wand- en Vloertegels verkoopt vele bekende merken tegels. U vindt hier tegels in verschillende prijsklassen.

De juiste afwerking
maakt het plaatje af.

Wist u dat er veel mogelijkheden zijn als het gaat om afwerking? We kunnen bijvoorbeeld een plint zagen van dezelfde tegel als de vloer, met een afgeronde of rechte bovenkant. U kunt ook kiezen voor een houten plint. We kunnen hiervoor verschillende houtsoorten gebruiken, zoals mdf, hardhout, eiken of grenen.

Onze uitgebreide showroom in Wijchen

Onze showroom in Wijchen is erop ingericht om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren. U kunt hier ons volledige assortiment vloer- en wandtegels bekijken. We hebben een aantal vloervlakken met tegels, zodat u deze in een groter oppervlak kunt zien. Daarnaast vindt u hier diverse kasten en opstellingen. De tegels zijn op een overzichtelijke manier tentoongesteld. Wilt u rustig even nadenken, overleggen of geadviseerd worden? Dan kan dat, uiteraard onder het genot van een lekker kopje koffie.

Liever natuursteen

Natuursteen heeft een bijzondere uitstraling. Ook voor natuursteen kunt u bij Kling terecht. Wij kunnen voor u diverse soorten tegels en andere natuursteenproducten bestellen.

Prijzen

Heeft u vragen over de prijzen van vloertegels? Neem dan contact met ons op of kom gerust eens langs in onze showroom, zodat wij uw vraag zo specifiek mogelijk kunnen beantwoorden.

 

Tegelszetten

 

De tegelzetters van Kling Wand- en Vloertegels leveren altijd vakwerk, of het nu gaat om een vloer, badkamer, keuken of andere ruimte.

Wij hanteren een strakke planning en maken duidelijke afspraken.
Onze eigen tegelzetters werken met de beste materialen en gereedschappen. Wij zorgen ervoor dat u altijd tevreden bent. Alles wordt netjes opgeruimd.

 

  • De tegelzetters zijn uitsluitend vakmensen
  • Wij zorgen ervoor dat u altijd tevreden bent
  • Alles wordt voortdurend netjes opgeruimd

Badkamers volledig vernieuwen

Bij een nieuwe badkamer komt veel kijken. Tegels, sanitair, installatiewerk… Wij nemen u al deze zorgen uit handen.

Bij een nieuwe badkamer komt veel kijken. Tegels, sanitair, installatiewerk… Kling Wand- en Vloertegels neemt u al deze zorgen uit handen. Wij werken samen met betrouwbare partners, waardoor wij het complete project voor u kunnen uitvoeren.

Zo heeft u één aanspreekpunt waar u met alle vragen en opmerkingen terecht kunt. Ook wordt alles perfect gepland, zodat u snel van uw nieuwe badkamer kunt genieten.

 

  • Volledige verbouwing verzorgen
  • Samenwerking met professionele bedrijven
  • Heldere, realistische planning

Marconistraat 7
6604 BX Wijchen
024 641 74 37
024 645 07 80
info@tegelhandelkling.nl

Neem contact op

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.