uw specialist in wand- en vloertegels

Bezoek onze digitale showroom

Uw specialist in wand- en vloertegels

Kling Wand- en Vloertegels

Marconistraat 7

6604 BX Wijchen

KvK-nummer: 09111362

Verbouwingen

Uw complete verbouwing met één aanspreekpunt

Gaat u thuis verbouwen? Daar komt een hoop bij kijken. Een verbouwing draait vaak om verschillende disciplines, van sloop tot afbouw en zelfs interieurstyling. Kling Wand- en Vloertegels heeft ervaring met het aannemen van kleine en grotere verbouwingen. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z geregeld wordt. En het fijne is: u heeft slechts één aanspreekpunt.

Van planning tot uitvoering

Dankzij onze jarenlange ervaring met renovaties en nieuwbouw weten wij wat er van belang is bij een verbouwing. In goed overleg inventariseren we de wensen en eisen, waarna we de vervolgstappen in kaart brengen. We schakelen betrouwbare, vakkundige partijen in en stellen een realistische planning op. We zorgen voor een goede coördinatie van de verbouwing en houden u uiteraard op de hoogte van de vorderingen. De hoogste kwaliteit is altijd ons uitgangspunt.

Gaat u verbouwen en heeft u een vraag? Neem gerust contact op.

Marconistraat 7
6604 BX Wijchen
024 641 74 37
024 645 07 80
info@tegelhandelkling.nl

Neem contact op

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

    Onze uitgebreide showroom in Wijchen

    Onze showroom in Wijchen is erop ingericht om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren. U kunt hier ons volledige assortiment vloer- en wandtegels bekijken. We hebben een aantal vloervlakken met tegels, zodat u deze in een groter oppervlak kunt zien. Daarnaast vindt u hier diverse kasten en opstellingen. De tegels zijn op een overzichtelijke manier tentoongesteld. Wilt u rustig even nadenken, overleggen of geadviseerd worden? Dan kan dat, uiteraard onder het genot van een lekker kopje koffie.